Welkom op mijn nieuwe website!

Welkom op mijn nieuwe website! Hier zal ik iedereen op de hoogte houden van mijn belevenissen op weg naar de Olympische Spelen in Londen. En ik steek maar meteen van wal…Het Olympisch seizoen is eigenlijk nog niet begonnen. Trainingen heb ik nog niet afgewerkt. Maar toch ben ik nu bezig met eerste wedstrijd van dit seizoen.Na mijn gouden medaille op de 50 vlinderslag, zijn de uitnodigingen voor wedstrijden binnengestroomd. Naast wedstrijden in Italië en Dubai zat er ook een uitnodiging bij voor de Braziliaanse kampioenschappen. Deze worden gehouden van 29 augustus t/m 4 september. De reis en het verblijf worden betaald en er werd een bedrag aan startgeld geboden. Brazilië, dat leek me wel wat. En na eerlijk gezegd te hebben dat ik eerst 4 weken vakantie heb, leek club Minas ook nog steeds wel wat. Dus nu zit ik hier in Belo Horizonte. Alleen de naam klinkt al leuk! Updates volgen…

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *