Op bezoek bij de Franse Marine.

In september ben ik samen met de rest van Team Marseille 2012 een week op bezoek geweest bij de Franse Marine. Dit was erg leuk, zwaar en maar vooral heel speciaal. Na deze week was mijn overheersende emotie: respect! Respect voor alle mariniers omdat de training die ze doorlopen onmenselijk zwaar is. Respect voor alle mariniers omdat de meest extreme situaties voor hen dagelijkse kost zijn. Respect voor alle mariniers omdat zij grote delen van hun leven doorbrengen in oorlogsgebied. En dat allemaal voor het verdedigen van hun land, RESPECT! Om een kleine impressie te krijgen van onze stage bij de Mariniers, dit filmpje:

Ps. Omdat het filmpje voor de Franse zwemfans is gemaakt, zijn Femke en ik helaas weinig in beeld… Maar alles wat onze Franse teamgenoten hebben gedaan, hebben wij ook gedaan!

http://www.dailymotion.com/videozap/video/xlb9zw_cercle-des-nageurs-de-marseille-stage-chez-les-commandos-marine_news

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *