Geen paniek.

Vandaag zouden we, na 2 maanden hard trainen, de zwaarste berg van Frankrijk beklimmen. Maar voor mij helaas geen Mont Ventoux. Ik heb namelijk al een tijdje last van m’n voet. Ik kon en kan prima zwemmen, maar met hardlopen en fietsen had ik wat last. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat ik een stressfractuur in m’n hiel heb. Gelukkig ben ik een zwemmer en geen hardloper, en heeft dit voor mij niet veel gevolgen. Met lopen heb ik wel tijdelijk een afneembaar loopgips. Voorlopig zijn het maken van starts het grootste probleem. Daarom weet ik nog niet of ik mee kan doen aan de wedstrijden die voor de komende weken in de planning staan. Het herstel verloopt verder voorspoedig en ik ga er vanuit dat ik binnen een paar weken weer volledig belastbaar ben. Op naar London 2012!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Geen paniek.

  1. Rick zegt:

    Als je die beklimming verplaatst naar het voorjaar van 2012, dan fiets ik met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *